Årets gang

I løbet af året er borgerforeningen arrangør eller medarrangør af en del aktiviteter.

Vi lægger ud i februar, hvor vi sammen med forsamlingshuset og idrætsforeningen arrangerer fastelavn i idrætshallen.

Det er normalt fastelavns søndag, og sidste år kom der omkring 150 børn og voksne.

I april har vi vores generalforsamling, hvor vi gennem tiden har behandlet en masse forskellige sager.

I maj sættes flagalleen op i forbindelse med konfirmationen.

Der er flag på Tisvildevej, Stationsvej, op mod kirken og på P.C. Skovgårdsvej.

Så er der ikke noget fast, før vi når frem til jul.

Til første søndag i advent har vi fået opstillet et stort juletræ ved forsamlingshuset.

I forbindelse med julearrangement i forsamlingshuset tændes dette træ.

I forsamlingshuset er der rigtig gammeldags juletræsfest, også den første adventssøndag.

Tidspunkter vil altid være annonceret her på hjemmesiden eller på Vejby-Nyt.

Herudover har vi de løbende sager som f.eks. vejenes tilstand,mm.

Alle kan leje flag i forbindelse med fest eller højtidsdage. For medlemmer af foreningen er det gratis, for andre koster det kr.: 30,- pr. flag for det første døgn,derefter 15,- kr. pr døgn pr. flag.

Udlån af flag: Se under bestyrelsen.