Forsiden / Informationstavlen / Støjhensyn ændres om lørdagen

Støjhensyn ændres om lørdagen

På vores generalforsamling, der blev afholdt onsdag d. 19 august 2020, blev det besluttet, at ændre støjhensynet om lørdagene, således at Vejby Borger- og Grundejerforening nu henstiller til medlemmerne, at man om lørdagene fremover kun bruger maskiner, f.eks græsslåmaskine, motorsav m.m. i tidsrummet mellem kl. 9 og kl. 13.

Ændringen blev efter et fremsendt foreslag behandlet på generalforsamlingen og et flertal stemte for, at støtte en ændring fra et medlem. Forslaget gik i korte træk ud på, at medlemmerne skulle kunne nyde fred og ro i deres have om eftermiddagene.

Støjhensynet om lørdagene blev således ændret fra mellem kl. 9 – 16 til nu mellem kl. 9 – 13.

Søndage og helligdage er henstillingen forsat, kun at benytte brugen af larmende maskiner i tidsrummet mellem kl. 10 og kl. 13.

Vejby Borger- og Grundejerforening henstiller til, at alle medlemmerne overholder retningslinjerne – På forhånd tak.

Læs mere her: https://www.vejbyborgerforening.dk/stoejhensyn-2/