Forsiden / Forsiden / Støjhensyn

Støjhensyn

Retningslinier for brug af larmende maskiner.

I weekender og på helligdage henstiller foreningen IKKE at forstyrre havefreden, udenfor tidspunkterne foreningen har vedtaget der må larmes på, ved brug af larmende haveredskaber, så som: græsslåmaskine, hækkeklipper og andet maskineri, der frembringer generende støj.

Under hensyn til dette, henvises foreningens medlemmer til kun at bruge larmende maskiner såsom: græsslåning, motorsav mv. indenfor følgende tidspunkter på lørdage samt søn- og helligdage:

Lørdage mellem klokken: 09:00 og 13:00.

Søn- og helligdage mellem klokken: 10:00 og 13:00.

Bemærk: ændret støjhensyn om lørdagene – læs evt. mere i dette link: https://www.vejbyborgerforening.dk/stoejhensyn-aendres-om-loerdagen/

Da alle borgere i Vejby skal have mulighed for at nyde freden i haverne i tidsrummet udenfor ovenstående klokkeslæt, forventer bestyrelsen at tidsrammen for larmende haveredskaber vil blive respekteret og overholdt.

Vejby Borger- og Grundejerforening